Pharmacoidea Zsírral Szemben kapszula 90x

Csak egy van!
Pharmacoidea Zsírral Szemben kapszula 90x
  • Az Ördögnyelv és a Paprika hatóanyagok segítenek a testsúly kontrollálásában és támogatják az egészséges fogyást.
  • Hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Az Ördögnyelv kivonat segít szabályozni a koleszterinszintet, ami fontos a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében.
  • Energiaszegény diétával párosítva lehetővé teszi, hogy hatékonyabban elérje a kívánt testsúlyt és egészséges életmódot.

 

ÖRDÖGNYELV-, PAPRIKA- és ZÖLD KÁVÉ kivonat

Napi 3 x 2 kapszula – energiaszegény étrend mellett – hozzájárul a testsúly csökkentéséhez. Napi 4 x 2 kapszula hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Az ÖRDÖGNYELV kivonat vízben oldódó étrendi rostjai a tápcsatornában megakadályozzák a koleszterin és egyéb zsírok felszívódását. A PAPRIKA és a ZÖLD KÁVÉ kivonatai az anyagcsere fokozásával támogatják a testsúly csökkentését. Energiaszegény étrend mellett hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, segíti a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

Ördögnyelv kivonat (glucomannan): 500 mg
Paprika kivonat: 15 mg
Zöld kávé kivonat: 10 mg
Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula)

Fogyasztási javaslat:
3×2 kapszula naponta, ajánlott étkezések előtt 30 perccel, bő vízzel/folyadékkal fogyasztani. A termék fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!

Kiszerelés:
90 kapszula / doboz (fél havi adag)
525 mg / kapszula
OGYÉI: 20326/2018

Javaslat: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
25gC
Raktárkészlet
Csak egy van!
Cikkszám
D64570
Tömeg
180 g/db
cib