Dr Theiss Lándzsás útifű folyékony étrendkiegészítő 250ml

Raktárkészlet: VAN
Dr Theiss Lándzsás útifű folyékony étrendkiegészítő 250ml

A Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata folyékony étrend-kiegészítő hatóanyaga a lándzsás útifű, másnéven keskenylevelű útifű (Plantago lanceolata), amely egy egész Európában elterjedt évelő gyógynövény.


A lándzsás útifű régóta használt gyógynövénye a népi gyógyászatnak.


Hagyományosan jól használható köhögéscsillapításra, légúti hurut oldására és légúti megfázásos megbetegedésekben is. Bevonja a torok nyálkahártyáját, csökkenti a gyulladást és a köhögési ingert.


Adagolási javaslatunk:


- felnőtteknek 3-4x15 ml,


- 6-7 éves kor feletti gyermekeknek: 3-4x10 ml,


- 3 éves kor feletti gyermekeknek pedig 3-4x5 ml naponta,


melyet a mellékelt adagolókanállal,  hígítás nélkül érdemes bevenni.


A készítmény szedése kúraszerűen javasolt, ha a tünetek 1 hétnél tovább is fennállnak vagy súlyosbodnak, kérjük, keresd fel kezelőorvosodat.


A Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata folyékony étrend-kiegészítő használatát 3 éves kor alatti gyermekek számára nem javasoljuk.


A készítmény használatát cukorbetegség (diabetes mellitus) fennállása esetén nem ajánljuk, a benne lévő szacharóz szirup és invertcukor szirup miatt.


A készítményt ne használd, ha allergiás (túlérzékeny) vagy a hatóanyagra (lándzsás útifű), vagy az útifűfélék (Plantaginaceae) családjába tartozó növényekre, vagy a készítmény további összetevőjére.


Összetevők: Szacharóz szirup, invertcukor (fruktóz és glükóz) szirup, víz, lándzsás útifű – kivonat (1:1) kálium-szorbáttal tartósítva.


A készítmény lándzsás útifű-kivonat tartalma: 960 mg/15 ml és 2880 mg/45 ml.


Alkoholt nem tartalmaz.


Figyelmeztetés: A készítmény kisgyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Németország


OÉTI: 14821/2014.


Folyékony étrend-kiegészítő készítmény 250 ml-es kiszerelésben.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D612
Tömeg
300 g/db